Adsense1

adsense2

Преносим Wifi Hotspot чрез Android

Какво е това WiFi Hotspot и за какво служи ?

Hotspot е точка на достъп, откъдето може да се свържете към Интернет чрез безжична технология WiFi. Услугата може да се използва чрез всички устройства, поддържащи WiFi стандартите – лаптопи, таблети, мобилни телефони, смартфони и др. Как се осигурява достъп - чрез потребителско име и парола се разрешава достъпа на потребителите до Интернет.

Как да създам преносима WiFi Hotspot с андроид телефон

За какво ви е нужно да създавате точка за достъп чрез Android телефона си ? Представете си, че сте на път или място където няма директен достъп до интернет на лаптопа си. Създавате WiFi Hotspot с телефона си и осигурявате интернет за вашия лаптоп. Естествено не е за теглене на големи файлове, но много лесно можете да си проверите пощата или да влезете в някоя страница (зависи и от това колко MB имате към таксата си :D ). Нужен ви е мобилен интернет !
Нужно е :
1. Устройството ви да поддържа WiFi
2. Инсталирате тази програма Portable Wifi-Hotspot Free
 
Вече може да създавате WiFi Hotspot и да си свършите нужната работа на лаптоп или друго устройство, което се нуждае от интернет. При създаването може да задавате и парола, но може и без нея. При стартиране оставете вашето WiFi включено.

Публикуване на коментар

0 Коментари

–>